Προσθετολόγος Χειρούργος Οδοντίατρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Καλέστε

+30 2310735414

Email Us

info@spiridopoulos.gr

Βιογραφικό

Αρχική > Βιογραφικό

– Εξειδικευμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες –

Ενδιαφέρον σημαίνει Αγάπη

Γεννήθηκα το 1975 στη Θεσσαλονίκη, και μετά από επιτυχείς Πανελλαδικές εξετάσεις εισήλθα δεύτερος στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 1994. Αποφοίτησα τον Ιούνιο του 2000 και από το Σεπτέμβριο του 2000 έως τον Μάρτιο του 2002 υπηρέτησα στις ένοπλες δυνάμεις με την ειδικότητα του Οδοντιάτρου, συμπληρώνοντας ενάμιση έτος κλινικής εμπειρίας. Μετά την απόλυση από τις τάξεις του στρατού και μέχρι σήμερα ασκώ κλινικό έργο στο Οδοντιατρείο μου στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Από το Δεκέμβριο του 2003, που πρώτη φορά θεσπίστηκαν τα τυπικά και επίσημα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Κράτος, με αριθμό ΦΕΚ 71659/Β7, Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξειδίκευσης στην Οδοντιατρική Επιστήμη , παρακολούθησα κατόπιν εξετάσεων επιλογής το αντίστοιχο Πρόγραμμα στον τομέα της Ακίνητης Προσθετικής και Προσθετικής Εμφυτευματολογίας στο Α.Π.Θ. Η ολοκλήρωση και απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος έγινε τον Οκτώβριο του 2007. Κατόπιν και για τα επόμενα 2 χρόνια παρέμεινα στη πανεπιστημιακή έδρα του Α.Π.Θ. της ακίνητης προσθετικής ως εκπαιδευτής μεταπτυχιακών οδοντιάτρων.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου εξειδικεύτηκα σε όλο το φάσμα της προσθετικής  (μέθοδοι που αφορούν την αντιμετώπιση αποδιοργανωμένης σύγκλεισης, αντιμετώπιση οδοντικής φθοράς – αποτριβών, κροταφογναθικές ανωμαλίες, στοματικές αποκαταστάσεις σε εμφυτεύματα ή σε δόντια ή και συνδυασμός αυτών , αντιμετώπιση περιοπροσθετικού ασθενή, ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, σχεδιασμός χαμόγελου, ανύψωση σύγκλεισης), ενώ παράλληλα εκπόνησα την μεταπτυχιακή μου διατριβή..

Οικογενειακή Φροντίδα

Η σωστή οδοντιατρική φροντίδα ξεκινάει από την οικογένεια. Αυτή είναι η καθημερινή σύμβουλος σωστής προστασίας

Παιδί και δόντια

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, οι γονείς θα πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά να αγαπάνε την καθαριότητα των δοντιών τους.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Η εμπειρία και γνώση από το 2000 με έχουν “γεμίσει” κλινική εμπειρία ώστε να προτείνω την βέλτιστη ιατρική φροντίδα σε κάθε περίπτωση.

2500+

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

20+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

40+

Kinds Of Research

99%

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ